Adoptie op afstand

Augustus 2010: Bruno was ziek achtergelaten in het bos, totaal uitgeput, mager en voor een groot deel kaal. We hebben hem meegenomen naar huis, maar de volgende dag kon hij niet meer op zijn poten staan. Naar de dierenarts gebracht, waar hij een aantal dagen aan het infuus ging. Hij heeft het gered, maar het was kantje boord. 


Lees meer >>>


Adoptie op afstand


Op deze pagina vindt u honden die een beetje extra hulp kunnen gebruiken. Het zijn honden die een lange tijd bij ons in Roemenië moeten verblijven. Denk aan oude honden gehandicapte honden, honden die moeten revalideren of rehabiliteren.

Vaak brengen deze honden extra kosten met zich mee, bijvoorbeeld kosten voor medicijnen, speciaal voer of bepaalde hulpmiddelen.


U kunt een hond op afstand adopteren. Dit betekent dat u regelmatig, het liefst maandelijks, een bedrag doneert voor een hond van uw keuze. U wordt dan op de hoogte gehouden over hoe het gaat met deze hond en wij sturen u regelmatig foto’s toe. U krijgt ook van ons een overzicht met de speciale kosten, die wij maken voor deze hond. U kunt dan zien waaraan uw donatie besteed wordt. Mocht uw hond komen te overlijden of wordt hij herplaatst, dan brengen wij u uiteraard meteen op de hoogte.


Als u een hond wilt adopteren, stuur ons dan een e-mail (info@steundezwerfhondeninroemenie.nl) met de naam van de hond en uw gegevens. U krijgt dan een bevestiging en meer informatie over de door u geadopteerde hond.

Bruno

Taifun

Luna

Juni 2016: Taifun, toen ongeveer 5-6 maanden oud, werd gevonden op een parkeerplaats. Wat er is gebeurd met hem, weten we niet.

We weten wel dat als we hem niet hadden meegenomen, hij niet lang meer geleefd zou hebben. Er was iets aan de hand met zijn rug en achterpoten waardoor hij niet kon lopen.


Lees meer >>>September 2012: Luna werd als puppy gevonden op de vuilnisbelt, net buiten Cluj-Napoca, samen met haar broertje Max. Max had geluk, mankeerde niets en woont nu bij een familie in Duitsland. Maar Luna had pech.


Lees meer >>Wil je onze activiteiten op de voet volgen, kijk dan op Facebook (zwerfhonden Roemenië).

Steun de Zwerfhonden in Roemenië