Adoptie op afstand

Adoptie op afstand


Op deze pagina vindt u honden en katten die niet geadopteerd kunnen worden of die al geruime tijd niet gekozen worden voor adoptie. Zij verblijven bij onze collega’s van Nuca Animal Welfare in Cluj-Napoca. Het gaat om oude dieren, of dieren met lichamelijke of gedragsproblemen, of om dieren die voor lange tijd moeten revalideren of rehabiliteren. Vaak brengen deze dieren extra kosten met zich mee, bijvoorbeeld voor medicijnen, speciaal voer of bepaalde hulpmiddelen of behandelingen.


U kunt een hond of kat op afstand adopteren. Dit betekent dat u elke maand 5 euro of meer doneert aan uw hond of kat naar keuze. Op deze wijze draagt u bij aan de zorg en voeding van uw geadopteerde dier. Als dank krijgt u informatie over uw hond of kat en ontvangt u een deelnamecertificaat van ons Adoptie-op-Afstandprogramma.


Weet u al welk dier u gaat adopteren? Stuur ons dan een e-mail (info@steundezwerfhondeninroemenie.nl) met de naam van de hond en uw gegevens. Of u  kunt het formulier invullen  dat op de pagina van de betreffende hond staat.  Uiteraard krijgt u een bevestiging van ons.


Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië is door de belastingsdienst erkend als een "Algemeen Nut Beogende Instelling". Dit betekent dat uw donatie aan de stichting aftrekbaar is van de belasting. Meer informatie kunt u vinden op http://www.anbi.nl.

Contact gegevens

Veldstraat 3

6533CA Nijmegen


info@steundezwerfhondeninroemenie.nl

   Tel: +31 (0)24  3506226

Volg ons

Voor het laatste nieuws volg ons

op Facebook.

© All Rights Reserved