Henri

Henri

Het liefst wil je deze hond een dikke knuffel geven. Jammer genoeg kan dat niet, want Henri wil liever niet over zijn kop geaaid worden.
Geslagen op de kop of aan de ketting gelegen? We weten niet precies wat er met hem in het verleden gebeurd is . In ieder had hij alle vertrouwen in de mens verloren. Dit is gelukkig voor het grootste deel hersteld, maar over zijn kop aaien, dat heeft hij liever niet.
Henri zat al meer dan een jaar in de gemeenteopvang van Cluj-Napoca. De lokale stichting Nuca Animal Welfare heeft hem daaruit gehaald om hem voor adoptie aan te bieden. Maar zijn gedragsproblemen zorgen ervoor dat hij niet wordt uitgekozen. Heel jammer voor Henri, maar wel begrijpelijk.


Nu verblijft hij in een dierenpension, waar hij zich helemaal op zijn gemak voelt. Zijn eigen kennel, minimaal drie maal per dag naar buiten, heerlijk spelen met andere honden of gewoon lekker snuffelen. En vooral, gegarandeerd eten krijgen, wat hij iedere keer weer als een gek naar binnen werkt. Henri is een hele vrolijke hond geworden en vertrouwt de mensen steeds meer. Hij komt uit zichzelf naar hen toe, zolang er niet te veel drukte of onverwachte bewegingen worden gemaakt. Dan slaat de angst toe en duikt of vlucht hij weg.
Wij willen Henri de garantie geven dat hij voor altijd een goede verblijfplaats heeft en dat hij de zorg en aandacht krijgt die hij verdient. En natuurlijk elke dag een bak met goed eten en wat lekkers op zijn tijd.


Als u Henri adopteert, helpt u hem een goed leven te geven. Als dank krijgt u  een deelnamecertificaat van ons Adoptie-op-Afstand- programma. Alvast hartelijk dank!


 
 
 
 
 

$00