Marty

Marty

Deze oude baas werd op het Roemeense platteland gevonden met verschillende wonden. Allereerst denk je dan aan een vechtpartij of misschien wel mishandeling, maar dat was niet het geval bij Marty. Hij werd naar een dierenkliniek gebracht om te genezen van zijn wonden. Daar bleek dat Marty de wonden zichzelf toebracht. Onrust, een te harde stem, zelfs de kleinste bedreiging in de ogen van Marty gaf zoveel stress dat hij zichzelf ging bijten.


Marty verblijft nu in een dierenpension in Cluj-Napoca. Met medicijnen, een eigen veilige plek en een vaste verzorger is de stress behoorlijk goed onder controle en is het leven voor Marty een stuk aangenamer geworden. Is het moment / situatie te stressvol voor hem, dan gromt hij slechts naar zijn eigen achterwerk/achterkant alsof het gevaar daar vandaan komt. Even STOP roepen en het is gegrom is over. Zichzelf bijten doet hij niet meer.


De kans om geadopteerd te worden, is voor Marty heel klein. Zijn ‘vreemde’ gedrag en ook zijn hoge leeftijd, geschat op 12-13 jaar, maken hem niet aantrekkelijk voor adoptie. Daarom willen wij Marty helpen door hem de rest van zijn leventje een veilige plaats te bieden.
Wilt u Marty helpen? Dat kan door hem op afstand te adopteren.
Als dank krijgt u een deelnamecertificaat van ons Adoptie-op-Afstand- programma. Alvast hartelijk dank!


 
 
 
 
 

$00